Planner / werkvoorbereider Elektrotechniek

Solliciteer nu

Planner / werkvoorbereider Elektrotechniek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner/ werkvoorbereider? Heb je een passie voor Elektrotechniek? Houd jij ervan om verantwoordelijkheid te pakken en projecten goed voor te bereiden? Dan zoeken we jou!

Fulltime  · Fried van de Laar Totaaltechniek

Wat je kunt verwachten van de functie:

Jij bent een onmisbare schakel in ons gedreven team. De functienaam zegt het al: een functie met een zeer gevarieerd takenpakket. Jij bent namelijk samen met de projectleiders verantwoordelijk voor de gehele planning, bent de contactpersoon voor onze collega's en ook de klanten en leveranciers. Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de 'Retail en utiliteitsprojecten' en de ingewikkelde servicewerkzaamheden. Van het inkopen van materiaal, het maken van werkbonnen tot de controle en klaarzetten van bestellingen.

Het is een functie waar je supersnel in moet schakelen. Dat vind jij helemaal niet erg want jij hebt altijd het overzicht. Daarnaast heb jij natuurlijk oog voor detail.

Wat je kunt verwachten van ons als je nieuwe werkgever:

Je komt terecht bij een werkgever die innovatie en duurzaamheid hoog in de vlag staan. Fried van de Laar Groep heeft een reputatie hoog te houden.

Ons doel? Onze opdrachtgevers een sterke geven met bouwprojecten waar geen onnodige euro of minuut wordt verspild. We kijken continu hoe dingen beter, slanker en sneller kunnen.

Teamwork is daarbij de sleutel tot succes! Met een goede sfeer op de werkvloer en een team dat elkaar naadloos creëert, kunnen we maximaal ontzorgen en topkwaliteit leveren. Keer op keer weer!

Wij geven je de vrijheid om actief mee te denken aan compacte en effectieve oplossingen in onze processen.

Wat wij van jou verwachten:

• Je hebt een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding Elektrotechniek

• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante functie (ben je ervaren elektromonteur? Reageer dan ook!)

• Je hebt kennis van NEN-normen zoals 1010 en 3140

• Je hebt ervaring met ERP-systemen, bijvoorbeeld ENK-software

• Je neemt initiatief en bent proactief

• Je bent stressbestendig en maximaal overzicht

• Je bent niet op je mondje gevallen en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Klaar om samen te knallen?

Kom langs voor een bak koffie en we vertellen je er alles over!