BOUWERS VAN NEDERLAND, ER IS WERK AAN DE WINKEL!

Kijk naar onze vacatures en bouw mee vooruit aan 

de mooiste merken en winkels van Nederland.

Wij zijn een jonge, dynamische en vernieuwende speler in de bouwwereld.

Een echte specialist in het razendsnel ombouwen van winkels en retailformules zoals supermarkten van Albert Heijn en Jumbo, maar denk ook aan prachtige namen als Big Bazar, Subways, Domino's Pizza, Holland Casino en de Pathé Bioscopen.

Wil je hieraan meewerken? Sluit je dan aan bij de beste bouwers van Best!


Het pijlsnel verbouwen van de mooiste winkels

Als retailspecialist bouwt Fried van de Laar vooruit, altijd en overal. Vandaag werken wij met ons team aan de winkels van morgen. Het is onze missie om de mooiste bedrijven en merken van Nederland een voorsprong te geven, door het realiseren van bouw- en renovatieprojecten waarin geen onnodige euro of minuut wordt verspild.

Wij hebben een winnaarsmentaliteit en om dat voor elkaar te krijgen moet alles kloppen. Van een top team en een goed wagenpark tot aan ons gereedschap en van de planning tot aan de uitvoering. Want dat is er nodig om een topprestatie te kunnen leveren.

Fried van de Laar Academy

De wereld verandert snel en dat geldt ook voor de bouw. Binnen onze eigen academy kan iedereen doorgroeien op een manier die bij hem of haar past. Zo bouwen we vooruit met onze blik op morgen.

"Wij zijn gegroeid van klein familiebedrijf tot een van de topspelers in de retail bouw en renovatie"

Als een echt familiebedrijf bouwen wij samen aan de toekomst. We vertrouwen op elkaar en op ons team. We lossen altijd alles samen op en dat doen we nog snel ook. En precies daarom vertrouwen onze opdrachtgevers ons met hun mooiste projecten.

Wij zijn persoonlijk, praktisch, efficiënt en betrouwbaar. Wij houden ervan om de grenzen op te zoeken en gaan daarin geen uitdaging uit de weg. Kan niet bestaat niet in ons woordenboek.

Word jij ook graag uitgedaagd om nieuwe dingen te bedenken en uit te proberen? Laten we dan samen volle bak vooruit gaan!